Acupuncturist Apeldoorn
telefoonnummer acupuncturist Apeldoorn 012 - 34 45 789
e-mailadres acupunctuur apeldoorn info@acupunctuurapeldoorn.nl
acupunctuur apeldoorn

Acupunctuur Apeldoorn

Acupuncturist

De afgelopen 25 jaar heb ik als acupuncturist een geheel eigen stijl van begeleiden en behandelen ontwikkeld met als basis dat lichaam en geest één zijn en dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf verborgen zit. Het is hier mijn passie om de unieke verbinding hiervan bij cliënten te kunnen onderzoeken.
Mijn benadering gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen, welke ik combineer met een dosis nuchterheid en humor. Dit maakt het dat ik een klacht op een holistische manier kan benaderen.
Ik vind het heerlijk om een bijdrage te kunnen leveren aan herstel, balans en heling op zowel het fysieke, emotionele als spirituele vlak. Zo ook op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling.
 

Mijn achtergrond

Theoretisch bestaat mijn basis uit: acupunctuur, fysiotherapie, Chinese geneeskunde, kruiden- en voedingsleer alsmede toegepaste quantum geneeswijzen (trillingsgeneeskunde) met behulp van Time Waver (radionica en biofotonen) en Scio (bioresonantie).
Hiernaast ben ik verzamelpunttherapeute: het verzamelpunt is een punt op uw lichaam waar alle energie om heen draait en het is de bedoeling dat deze op de goede plek zit, is dit niet het geval dan kunnen er klachten ontstaan. Als het verzamelpunt op de goede plek zit kan de voortgang en verbetering van de behandelingen veel sneller en makkelijker verlopen.
 

Overige kennisgebieden

Naast dat mijn hoofdspecialisme acupunctuur is, heb ik eveneens uitgebreide kennis van onder andere geometrie, Maya-astrologie en van het werken met edelstenen/mineralen. Dit geeft mij een zeer brede basis, waarmee ik op verschillende manieren inzicht kan verschaffen in uw welzijn, ontwikkeling en gezondheid.

"In ruim 70% van de gevallen hebben cliŽnten baat bij acupunctuur.."

Heeft u nog vragen?

Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op met al uw vragen over acupunctuur of uw specifieke klacht. contact acupunctuur apeldoorn
Acupunctuur Apeldoorn is lid van: acupunctuur nederland