Acupuncturist Apeldoorn
telefoonnummer acupuncturist Apeldoorn 012 - 34 45 789
e-mailadres acupunctuur apeldoorn info@acupunctuurapeldoorn.nl
acupunctuur apeldoorn

Acupunctuur Apeldoorn - Volledig N.V.A. gecertificeerd

De N.V.A. (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) stelt voor alle gecertificeerde acupuncturisten strenge eisen omtrent de uitoefening van het vakgebied acupunctuur. Onderwerpen die in deze beroepscode aan bod komen zijn onder andere hygiëne, discretie, werkwijze, etc.
De N.V.A. garandeert de hoogste mate van kwaliteitsdienstverlening over de behandelingen die worden uitgevoerd door N.V.A. acupuncturisten. Het is hierom erg belangrijk dat u als client kiest voor een acupuncturist met een N.V.A. keurmerk (of met een N.A.A.V. keurmerk - de artsen acupuncturist). Dit zijn dan ook de twee belangrijkste keurmerken in Nederland voor acupunctuur en worden hierom dan ook volledig geaccepteerd door zorgverzekeraars.

Hier kunt u meer lezen over de beroepscode opgesteld door het N.V.A. voor gecertificeerde acupuncturisten.

Wanneer u vragen heeft over acupunctuur of over de behandeling van uw klacht of wanneer u graag een eerste intakeconsult wilt inplannen, dan verzoek ik u om contact met mij op te nemen.
 

 


"In ruim 70% van de gevallen hebben cliŽnten baat bij acupunctuur.."

Heeft u nog vragen?

Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op met al uw vragen over acupunctuur of uw specifieke klacht. contact acupunctuur apeldoorn
Acupunctuur Apeldoorn is lid van: acupunctuur nederland